Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart

Even ten zuiden van Breda - net buiten het bereik van de stadse hectiek - ligt Landgoed Ulvenhart.
Een exclusieve plek waar dagelijkse beslommeringen plaats maken voor de prachtige eenvoud van het buitenleven. Hier geen televisie, maar uitzicht over de landerijen. Geen telefoon, maar het geluid van een knapperend haardvuur. Geen snelle hap, maar een goede maaltijd. Geen oppervlakkige begroeting, maar een waardevolle ontmoeting…

Accommodaties

  De Vos & De Zolder Naast de hoofdwoning bevindt zich een originele Vlaamse schuur. Deze is in 2006 geheel gerenoveerd. Op de begane grond van De Vos vindt ueen centrale ruimte van 40m2, 4 werkkamers/slaapkamers en een keuken.
  Op de bovenverdieping van De Vos bevindt zich De Zolder. Dit is een karakteristieke, open ruimte van 60m2. Ideaal voor bijvoorbeeld presentaties of workshops.

  De Jager & De Gelagkamers De Jager is een boerderij uit begin van de 17e eeuw. Deze boerderij is in 2008 geheel gerenoveerd. Althans, het pand is eigenlijk juist teruggebracht in de oude staat. Hier treft u prachtige balkenconstructies, originele vloeren, vensters en andere resultaten van ambachtelijk vakmanschap. In De Jager treft u een centrale ruimte van 75m2, 6 slaapkamers en een keuken.
  De aantrekkingskracht van De Gelagkamers is ongekend. Deze vertrekken zijn beiden 20m2 en voorzien van originele, manshoge openhaarden. Hier kunt u zich in alle rust en privacy terugtrekken. Ervaar de puurheid van een knapperend haardvuur en goed gezelschap.

  De Raaf Tussen De Jager en de paardenwei ligt De Raaf. Deze voormalige veestal is nog helemaal in oorspronkelijke staat. In de balken zijn de tandensporen van de vroegere bewoners nog te ontdekken. De Raaf is in gebruik als werkplaats. Ook kunnen hier diverse outdooractiviteiten plaatsvinden, zoals het zelf bereiden van een maaltijd op een houtvuur of het hakken en bewerken van hout.

Bedrijven en Landgoed Ulvenhart

  Landgoed Ulvenhart is gespecialiseerd in het ontvangen van zakelijke groepen van tien tot honderdvijfig personen.
  In de historische gebouwen hebben we voor elke groep een passende ruimte.
  Of het nu gaat om een vergadering, brainstorm of presentatie. Het is er heerlijk rustig, zodat iedereen ongestoord kan werken.
  De binnen- en buitenruimten lenen zich bovendien uitstekend voor workshops, trainingen en teambuilden.
  Mensen zoeken elkaar als vanzelf op en gaan met elkaar in gesprek. En de authentieke sfeer en niet-alledaagse omgeving zorgen haast automatisch voor inspiratie.
  Behalve catering op maat is ook een culinair einde van de werkdag mogelijk. De eigen kok van Ulvenhart bereidt graag een uitstekende maaltijd met gebruik van producten uit de eigen moestuin, en bakt zelf brood in onze houtgestookte oven.

Presentaties op Landgoed Ulvenhart

Een sterke presentatie van een nieuw product of de verrassende introductie van een nieuwe dienst?
Landgoed Ulvenhart biedt u deze mogelijkheid in een groene (milieuvriendelijke) omgeving.
Samen met u zorgen we ervoor dat u uw product of dienst opvallend onder de aandacht kunt brengen van uw klanten, medewerkers of prospects.
Eventueel kunt u daarvoor ook meerdere ruimtes gebruiken, zodat u uw introductie of presentatie naadloos kunt koppelen aan bijvoorbeeld een borrel of iets feestelijks

Trainingen op Landgoed Ulvenhart

Een teamtraining op locatie maakt de deelnemers letterlijk los van hun bekende patronen en verbetert de onderlinge samenwerking.
Op Landgoed Ulvenhart laat u uw team op een aangename manier de natuur voelen en dat maakt van de training een belevenis om nooit meer te vergeten.
Eventueel kunt u ook teambuildingsactiviteiten inplannen (zie: Zakelijke activiteiten). We denken graag met u mee om aan de hand van uw wensen en budget te komen tot een verrassend arrangement op maat dat iedereen aanspreekt.

Bijeenkomsten op Landgoed Ulvenhart

Een congres, directieoverleg, brainstormsessie, bespreking, relatieavond of bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek...
Landgoed Ulvenhart is een inspirerende locatie voor zakelijke bijeenkomsten in de breedste zin van het woord.
We bieden u een comfortabele en sfeervolle accommodatie op maat. Per ruimte zijn diverse opstellingen mogelijk.
Verder kunt u uiteraard beschikken over alle moderne communicatie- en presentatiemiddelen. Eventueel kunt u het zakelijke combineren met een actieve onderbreking (zie: Zakelijke activiteiten).

Groen vergaderen op Landgoed Ulvenhart

Wie intensief en effectief wil vergaderen, zorgt ook voor goede momenten van rust. Landgoed Ulvenhart biedt u de ideale omstandigheden voor een geslaagde vergadering.
Hier vindt u de inspirerende sfeer van een natuurlijke omgeving, gecombineerd met het aangename comfort van luxe accommodaties.
Landgoed Ulvenhart heeft diverse grotere en kleinere vergaderaccommodaties, zodat privacy verzekerd is. De groene omgeving van de locatie nodigt uit tot een verfrissende wandeling.

Soort locatie

 • Hotel
 • Congres- en vergadercentra
 • Boerderij
 • Groepsaccommodatie

Beschikbare faciliteiten

 • Beamer
 • Overnachten
 • Parkeren
 • Draadloos internet

Evenementen

 • Congres
 • Vergadering / Seminar
 • Relatie-evenement
 • Productpresentatie

Ligging

 • In het bos
 • Op het platteland

Betaalmogelijkheden

 • Contant
 • Pin

Zaal informatie

.

Oppervlakte 0 m2

Vergaderlocatie in Brabant - Een verrassend groene vergaderlocatie!

p.p.€82.50

Ons Landgoed creëert de juiste omstandigheden voor zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, trainingen en workshops. De groene omgeving, uitstekende faciliteiten en uitmuntende service maken het landgoed een bijzondere ontmoetingsplek.